Jordi Mayoral

El bloc de Jordi Mayoral

18 de gener de 2014
Sense categoria
0 comentaris

El @fcbarcelona a Twitter

És sabut que el Barça ocupa posicions de lideratge en les xarxes socials i, concretament, també a Twitter. De ben segur, és degut a la força de la marca del club en l’àmbit mundial i també d’un bon acompanyament en la gestió de l’equip que ho desenvolupa, que fa possible que els fans globals rebin les informacions culers que necessiten. I és que el @fcbarcelona té versions en català, castellà, anglès, francès, àrab, indonesi, portuguès i japonès. Alhora, hi ha els comptes de Twitter dels equips professionals de @FCBbasket, @FCBhandbol, @FCBfutbolsala, @FCBhoquei i també del futbol formatiu @FCBmasia i de les penyes @FCBpenyes.

Ara bé, com sol passar amb els comptes oficials hi han de ser, però no informen de tot el que és necessari per tenir la dosi diària de notícies i opinions. A partir d’aquí, cal anar rascant i rascant per trobar els millors comptes de Twitter amb contingut blaugrana…

Pel que fa als futbolistes, els més imprescindibles són @andresiniseta8, @carles5puyol, @3gerardpique, @DaniAlvesD2, @1victorvaldes, @cesc4official i @neymarjr.

A títol més institucional, cal seguir el president @sandrorosell i alguns directius com @jordicardoner, @tonifreixa, @jordimones i @didaclee.

Per tenir bona informació i opinió de periodistes culers recomano, per exemple, @rbesac, @martiperarnau, @Fotlipou, @airllimos, @ARAToniPadilla, @orioldomenech, @siquerodriguez, @xavierbosch, @jordiborda, @ToniBrosa…

Si voleu seguir gent de l’entorn, és a dir expresidents, exdirectius, presidenciables i altres figures que cal tenir en compte, seguiria @JoanLaportaDcat, @alfons_godall, @agustibenedito, @masip5oficial i @victorfont.

Pel que fa a màrqueting i noves tendències em quedo amb @estevecalzada. Per tenir una visió implacable de la realitat seguiria @eduardvoltas i @ernestfolch.

Si voleu sensacions fortes, no us oblideu dels fenòmens tuitaires emergents com @kantinu, @JaumeTorres14 i @siemprepositifo.

Per acabar, no seria perdonable oblidar-se de seguir el mitjà que acull aquest article. M’agrada el compte @el9esportiu. I per si algú hi té interès, servidor de vostès el trobaran a @jordimayoral.

(Article publicat a El 9 Esportiu el 13 de gener de 2014)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!