tiradecomptar

Bloc de Joan Garcés Barrera

Contra la llengua.

Els valencians ja fa anys que patim el 155. Amb el govern del botànic ho notem encara més perquè intenten fer alguna cosa per la normalització del valencià, malgrat que encara tenim prohibida TV3 i À. Punt encara no fa notícies, que sols parla de temes atemporals. Però al feixisme de madrit, als pseudoperiodistes d’alta indigència intel·lectual i l’esglèsia franquista els ix l’odi per cada porus de la pell, que no poden, no poden suportar cap signe de diversitat i cap altra llengua que no siga l’espanyol. Avui aquell diari franquista, l’abc assenyalava en portada que Castelló insta a ‘valencianitzar’ els cognoms dels infants que acaben de néixer. Que un pamflet com aquest, de tirada estatal, pose en el focus d’antenció una notícia així fa que avui en totes les tertúlies de la tv espanyola, els pseudoperiodistes amb cervell monolingüe vagen amollant tota classe d’arguments en contra dels valencians (ja sabeu quins mitjans tenim mare!).

L’atac a la llengua darrerament és constant a tots els Països Catalans, o ens espavilem o ens faran fum. Necessitem Á.Punt més que mai, en tots els seus canals i mitjans, necessitem TV3, el canal 33 i Catalunya Ràdio.

 

PD: Ja heu triat el nou supermercat per fer la compra? (Consum també aplica el 155) Calla, millor anem al comerç de barri, que allà sí atenen en valencià.

 

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per tiradecomptar | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent