Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

27 de gener de 2017
0 comentaris

OTEGI DIU QUE L’ÚNICA ESTRATÈGIA QUE TÉ L’ESTAT ÉS QUE ELS CATALANS NO ES POSIN D’ACORD

OTEGI DIU QUE L’ÚNICA ESTRATÈGIA QUE TÉ L’ESTAT ÉS QUE ELS CATALANS NO ES POSIN D’ACORD, AIXÍ I TOT CREU QUE LA CUP ESTARÀ A L’ALÇADA DE LES CIRCUMSTÀNCIES

Som el primer que desig que Otegi l’encerti i que demà la CUP posi per davant els interessos del país i aprovi els pressupostos. Ara bé, el maig de 2016, Otegi va afirmar també: “M’agradaria ser català i tenir un Artur Mas al País Basc“. Com ja sap tothom, la majoria de la CUP no li va fer gens ni mica de cas i va enviar Mas directe al cubell d’escombraries de la història.

La batalla ferotge que hi ha dins la CUP és a dues bandes: per una part, hi ha els infiltrats del CNI que no tenen altre objectiu que impedir l’acord i rebentar el procés des de dintre. Per altra part, hi ha els patriotes de la CUP que no volen frustrar l’esperança dels milions de persones que s’han mobilitzat per la REPÚBLICA CATALANA durant els últims anys.

Demà sabrem, amb noms i llinatges, si Aznar tenia raó quan dia 12 de setembre de 2014 va afirmar: “Antes de que se rompa España, se romperá Cataluña. El que le echa un pulso al Estado, lo pierde”.

Demà traurem el gat del sac.

http://http://www.elnacional.cat/ca/politica/otegi-catala-artur-mas_103370_102.html

http://http://www.vilaweb.cat/noticies/arnaldo-otegi-lunica-esperanca-de-lestat-es-que-vosaltres-no-us-poseu-dacord-entrevista/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!