Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

30 de novembre de 2014
0 comentaris

Convocatòria per una campanya contra el tractat TTIP, a Castelló.

El TTIP és molt més que un tractat de comerç i inversió.
La UE i els EEUU estan negociant d’esquena de la ciutadania un Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP en anglès), que suposarà no solament l’afebliment o l’eliminació de les normatives bàsiques europees en matèria de protecció laboral, sindical, alimentària, financeres, de propietat intel·lectual, socials i mediambientals, sinó un atemptat a la democràcia per part de les empreses multinacionals i transnacionals que pretenen assegurar els seus beneficis per sobre dels drets ciutadans i la conservació del medi ambient. I els drets humans de la ciutadania ja no significaran gens.
Però és possible detenir-los, ja ho vam fer en 1998 quan la mobilització ciutadana mundial va impedir que se signarà l’Acord Multilateral d’Inversions (antecedent del TTIP a escala global).
Com el TTIP encara ha de ser acordat i ratificat pels estats afectats ATTAC PV-Castelló i CoopComUJI criden a les associacions, organitzacions polítiques, sindicals , socials i plataformes ciutadanes de la província de Castelló a formar un front actiu d’oposició a aquest i a altres tractats de similars característiques, com el CETA i el TiSA, i a col·laborar amb la resta de ciutats i regions de l’estat espanyol que ja ho han fet. Per aquest motiu, us convoquem per dimarts vinent dia 2 de desembre a les 19:00 h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Humanes de la UJI (Av de Vicent Sos Baynat, s/n, 12071 Castelló de la Plana – Castelló).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!