Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

25 de setembre de 2014
0 comentaris

Gallardón se’n va, queda però molta pudor de sagristia.

Bé, és un alleugeriment la notícia de l’avort de la llei Gallardón i la seva dimissió per a la lluita feminista. Però també per a Catalunya tenir un canvi de ministre a l’Estat i per tant el debilitament del bloc governamental espanyol és una grata notícia. I més en aquest precís moment del procés independentista amb la lluita per la legalitat “espanyola” de la llei de consultes .

Efectivament, el ministre Gallardón se’n va pels seus propis peus, això mostra que el PP no les té totes i ha preferit sacrificar una peça abans que caure amb tot l’equip.

El consell de ministres d’en Rajoy però, dona contínuament mostres de ser un govern ultra catòlic conservador de sagristia i té l’Estat venut a l’Església que és com dir tenir tots els espanyols com a víctima propiciatòria del sacrifici per déu i per Espanya, en tot allò que no esta ja venut a la resta de grans capitals i màfies multinacionals o viceversa.

Destacaré el ministre Wert que vol passar l’ensenyament públic per l’embús de la religió obligatòria i al ministre Fernández Díaz . Què pot fer aquest ministre de l’interior per la fe? El ministre va proposar la Medalla d’Or al Mèrit Policial a títol honorífic per a la Mare de Déu Maria Santíssima de l’Amor. Aquest govern és l’esperpent valle-inclanesc del segle XXI.

Gallardón dimiteix, gran alegria per a molts.
Gallardón dimiteix i molta gent se n’alegra d’això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!