LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

17 de gener de 2010
4 comentaris

HAITÍ: LA HIPOCRESIA PIKHO-PROGRE ÉS VOMITIVA, PERÒ LA SINCERITAT FEIXISTOÏDE ÉS INTOLERABLE.

Navegant pel Facebook he trobat una nota d’un amic, la qual comparteixo al 200% i que m’agradaria compartir amb tots vosaltres ja que expressions públiques i escrites d’aquesta magnitud (veure fotografia), són intolerables i, perquè no dir-ho, punibles.

“A inicis del s. XXI el món pateix molts problemes, incomptables desequilibris i infinites injustícies. No obstant això, tenim la immensa sort que el món ja no hagi de “fer net” eliminant físicament la gent (dir persones seria desvirtuar massa la paraula) que pensa com en Salvador Sostres (SS).

Gràcies a fites històriques com ara la Constitució dels Estats Units, la Revolució Francesa, la Declaració Universal del Drets Humans, el Sufragi Universal, les lluites socials dels segles XIX i XX i les victòries militars contra el feixisme i l’integrisme islamista, aquesta mena de xusma és a molts països socialment anecdòtica, políticament irrellevant i humanament residual.

El món encara ha de millorar molt, però cada dia són més els col·lectius humans que, amb penes i treballs, aconsegueixen allunyar del poder els paràsits que, com en Salvador Sostres (SS), es pensen són ungits per alguna condició que els fa superiors a la resta dels mortals. Ens n’hem de felicitar.”

  1. La comparteixo. Intolerable Salvador Sostres, i suposo que punible per voler justificar la injustícia i responsabilitats socials en un fatalisme diví-natural vestit de sang, com la història bé recull, també.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!