CAMINS D'INDEPENDÈNCIA

Narcís Llauger i Dalmau

Balances fiscals. Un mètode amb molt poca gràcia.

image description

 

Fa molt poca gràcia que ens endossin un percentatge de les despeses

  •  d’un odiat exèrcit d’ocupació, d’unes odiades policies estatals i uns odiats guàrdies civils. Se’n diu cornut i pagar el beure.
  • d’unes ambaixades que van en contra dels nostres interessos i les fastuoses despeses de les quals no podem controlar.
  • d’una casa reial que no volem de cap manera i que xiulem allà on la viem.
  • d’uns museus cars de visitar. Sumeu els desplaçaments, els àpats, l’entrada i els extres quasi necessaris i veureu que és un abús que ens carreguin el 25% de les despeses d’una cosa que a més a més tampoc és de la nostra propietat.
  • d’unes cambres legislatives que legislen en contra nostra, per emmordassar la nostra llengua, espoliar-nos econòmicament i negar la nostra identitat nacional

I per què continuar? Tot és un forasentit. Si aquesta simple aplicació del sentit comú ja evidencia quina ensarronada suposa el mètode que han volgut fer servir, imagineu-vos què no en deduiran els nostres economistes.

Espanya o t’insulta o t’escanya. No tenim per què repartir-los ni un centim més del que ja se n’han endut fins ara. Volem allò nostres i prou. I s’ha acabat. El govern, que acceleri la creació de  la Hisenda catalana i que declari la independència ben aviat.

Té poca gràcia que de tal mètode en diguin de repartiment dels beneficis, quan ben bé nosaltres n’hem de dir repartiment dels maleficis.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.