24 de maig de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Tornem amb la IV edició!!

Bases participació – IV Edició Carcaixent conta!!

S’estableix una única modalitat de concurs, la del relat oral en llengua catalana.

Pot participar qualsevol persona, sense límit d’edat i amb independència siga professional, amateur o s’estrene amb nosaltres.

Carcaixent conta!! no està adreçat a un públic sectorial (menuts, adults …), pel contrari, al realitzar-se a una plaça el públic és heterogeni i familiar. El que es convenient tindre en compte per a preparar el vostre conte.

La inscripció implica oferir el dia 18 de juny de 2011, a les 19 h a la Plaça del Llimeral de Carcaixent (o al recinte tancat que l’organització indique, cas que l’oratge no permeta realitzar l’acte a l’aire lliure), una actuació individual i sense escenografia, que en cap cas podrà sobrepassar els 10 minuts.

S’estableixen dos premis: un de 300 euros per al primer/a classificat/ada, i una escultura de la mascota del certamen elaborada per Francesc Fontana, per al segon/a.

La decisió del Jurat, que serà inapel•lable, es farà pública al finalitzar l’actuació de totes les persones que hi participen, després de la deliberació dels i les membres del jurat. És podrà deixar desert el concurs.

Qualsevol dubte que poguera generar-se sobre aquestes bases serà resolt pel Jurat del Concurs.

La inscripció i posterior participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les presents bases. I igualment l’autorització a l’organització per utilitzar, reproduir i difondre les imatges i so que de l’event puguen captar-se, inclosa la difusió de vídeos de les actuacions mitjançant la xarxa electrònica.

Si vols participar, sols cal que envies el teu nom complet i dades de contacte (adreça, e-mail i telèfon) per correu ordinari a l’apartat de correus 159 de Carcaixent o per correu electrònic a carcaixentconta@gmail.com.

Pots inscriure’t fins el dilluns 15 de juny de 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!