ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SEGONS BUFA EL VENT

Ahir Gabriel Rufian per part d’Esquerra parlava amb el PSOE per la investidura i demana a Podem que negocii fins el darrer instant ja que una segona investidura al setembre amb les sentències i la Diada seria difícil de gestionar.

Demana responsabilitat, i que darrere dels vots del dos partis que reclama hi ha il·lusió per frenar el feixisme i una oportunitat per la política i diu clarament que la seva formació no ha vingut a bloquejar. Pel que fa a la reunió ha traslladat que cal parlar i retornar el conflicte a la política. Segurament una abstenció serà la posició pel ple i diu que la gent esta fatigada i vol solucions.

El cinisme del personatge va en augment, fa quatre dies assenyalava amb el dit aquells que van pactar la Diputació de Barcelona amb el PSC del 155 i ara es reuneix amb normalitat amb el mateix 155 a Madrid i es permet aconsellar negociacions, ja que sinó la seva incomoditat al setembre per justificar allò que simplement no te justificació, pactar amb els carcellers com ell mateix els anomena i fer empassar a la gent que vivim en una situació normal se li farà difícil. Cal tenir molta barra per dir-ho tant clar com es preten manipular la gent fent veure que.

Parla del que el PSOE es l’esperança per frenar el feixisme, quan es un dels actors del mateix, validant la repressió contra Catalunya i donant suport total sense cap negociació al 155, negant el diàleg i negant el dret universal d’autodeterminació. Parla de retornar a la política quan el mateix Borrell per exemple ja ens ha dit conjuntament amb totes les veus socialistes que ja no saben com dir que aquest dret no existeix i que fora de la Constitució res.

També ens diu que ha traslladat unes peticions, que saben son impossibles i diu que la gent esta fatigada de veure que no hi ha acords i política i d’aquí la seva crida a la responsabilitat per tirar endavant la investidura espanyola. Segurament obvia que la gent esta desorientada i irritada per veure com els seus partits oblident el mandat de la gent i de l’1 d’octubre amb facilitat i sembla ens volen vendre una legislatura normal autonòmica i partidista. Una llàstima de memòria.

En definitiva, una raó més per passar per damunt dels partits que no compliran els seus compromisos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.