ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PROTECCIÓ D’ESTAT

El sistema sempre es protegeix a si mateix, te tots els mecanismes per fer que res canvii i tot segueixi amb ordre. De fet els resultats a la Cambra de Comerç han estat un forat a la línia de flotació i per això ha provocat tants escarafalls.

Veiem a les campanyes, com per exemple a les municipals a Barcelona, la candidatura de Graupera queda sempre en el silenci, ja que amb l’excusa de no tenir representació no pot participar en els debats i pateix el silenci informatiu dels mitjans que funcionen per quotes de representació, d’aquesta manera es constitueix com un lobby dels partits on es fa molt difícil entrar de nou. Avui en el debat de TV3 veiem com alguns partits com Ciudadanos posen el crit al cel per no deixar el número u d’Esquerra en aquest cas a la presó i al número 1 de Junts a l’exili poder participar-hi amb l’excusa de no poder controlar els seus moviments en forma de assessors o mitjans digitals que en un faristol no hi son.

El cinisme no te límits, ja que si precisament no hi poden ser es perquè un Estat els te mitjançant la repressió en presó preventiva i a l’exili acusats d’una rebel·lió inexistent amb una farsa de judici, suposo que aquest avantatge no ens el diran mai, però be que s’aprofiten del mateix.

Com deia, l’Estat utilitza tots els mecanismes per protegir els de sempre i que res pertorbi el mateix sistema amb uns partits garantia del règim i amb un poble que cada 4 anys es consultat, però després oblidat i com a protagonista secundàri i que més aviat molesta com podem observar. Es la contradicció de la democràcia, en podríem dir la democràcia controlada amb aparença de falsa llibertat.

Un sistema que podem comprovar amb càrrecs per exemple a Europa com Junker que ningú ha votat i que son cara visible del sistema amb la població sense poder validar-ho i amb una protecció del mateix sistema que exclou la mateixa gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.