ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PARLEM DE VIOLÈNCIA

Aquest vídeo de la Bea Talegon simplement posa de relleu com un dels testimonis al Judici Farsa a Madrid, concretament el segon del Tinent Coronel Baena, més conegut per Tacito, va reconèixer haver estat processat per tortures i absolt de la causa.

La Bea ens descriu els fets dels membres d’ETA que van ser detinguts i torturats sense pietat per aquest personatge. Aquests son els que ens diuen dia si i dia també qui es violent i qui no, i com una ungla trencada pot ser un drama de grans proporcions provocat pels agressius votants amb una papereta a la mà.

De fet, l’actuació policial del dia 1 d’octubre en qualsevol Estat normal no s’hagués produït mai, i si algú hagués tingut la temptació estaria no com a testimoni i si com acusat.

Com sempre he dit les forces policials no estan per reprimir la població al servei d’altres, estan per protegir-la i sevir-la com qualsevol funcionari públic. Evidentment l’Estat espanyol encara no ha arribat a aquesta conclusió i son un arma més per aconseguir els seus fins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.