ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CAP ON ANEM?

Escoltant els discursos dels nostres partits per les eleccions espanyoles, cada cop tinc més clar que la prengunta cap on anem? es difosa i malauradament en sentit contrari on jo voldria.

Llegir mantras com “Hem de ser presents en qualsevol lloc on pugui estar representada Catalunya”, “bloquejarem l’Estat ja que serem decisius”,”Volem un referèndum pactat”,”Donarem suport al PSOE a canvi de diàleg” i tot un seguit que provoquen indignació i estupefacció a parts iguals.

De fet, estar present en qualsevol lloc on Catalunya sigui representada no està malament, ara la pregunta seria per fer què, i quin paper ens correspon. A la primera pregunta es per ser irrellevants i la segona es el paper de crossa autonòmica de sempre i el famós peix al cove pujolista que ara in tants sols poden vendre. Pel que fa a bloquejar i ser decisiu, es insultant. Decisius de què, ens podem imaginar que el tripartit de dretes sumi, o que Socialistes amb Podemos i potser PNV sumin, dos hipotesis res estranyes tal com pinten les enquestes, em podeu dir que faran els nostres partits amb els seus escons, suposo que calentar la cadira i pagar les quotes de partit i els càrrecs com sempre. Encara que els seus llocs fossin necessaris i enllaçant amb el famós i engany pels segles dels segles amb el referèndum, ja d’entrada vol dir tirar a la paperera de la historia l’1 d’octubre i de pas allargar el xiclet del processisme fals fins a límits insuportables amb un tema que saben que mai es pactarà i que uneix una majoria contrària de la cambra.

El tema del suport al socialisme ja es de traca, amb la mentalitat autonomista de sempre i comprant l’argument de barrar el pas a la dreta ja ens predisposen a vendre els seus vots a canvi de diàleg, o sigui de fum tal com van fer amb la investidura de Pedro Sanchez. Un desgavell de grans proporcions.

Sembla com si els últims 10 anys no haguessin existit, les reclamacions de la ciutadania catalana tampoc, i fossin una peça més per passar pàgina d’aquest embolic on estan posats. Els presos i això es especulació suposo també son font de la negociació i com diu aquell, ahi lo dejo.

En definitiva, la direcció dels partits i entitats no hi ha dubte que no van amb la direcció del mandat de l’1 d’octubre i això diu molt poc a favor del nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.