ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

HO DIUEN ELLS

El President espanyol, Pedro Sanchez ens diu que apel·la a l’Espanya moderada i sensata per evitar el triomf dels mes ultres en referència al tripartit d’ultra dreta, alhora la Ministra Calvo diu que l’independentisme va mantenir el dret a l’autodeterminació al diàleg perquè el judici era proper. Dues idees que ens donen moltes explicacions.

Es increible el cinisme i el relat del PSOE de cara a aquestes eleccions espanyoles acusant l’independentisme de no haver aprovat els pressupostos i deixar caure aquest Govern, com també d’un possible tripartit ultra com a guanyador. De fet la victòria o no dels partits ultres dependrà dels votants espanyols, crec que funciona així i no de qualsevol partit. Alhora com sempre Catalunya serà l’arma per veure qui la diu més grossa i qui serà més dur com eina per recollir vots.

No espero res del tripartit d’ultradreta que amb la seva paranoia i odi irracional a Catalunya nomes faran que posar-lo damunt la taula com hem vist per exemple amb el numeret de Ciudadanos a Amer aquest cap de setmana, un odi sense escrúpols i que no sembla que hagi de portar aturador.

El PSOE apel·la una Espanya moderada, suposo que no es deu referir a la que han practicat sense resoldre un problema polític a Catalunya per la via política, negant el dret de tots els pobles a l’autodeterminació, negant parlar en un diàleg però sense parlar del principal problema i reclamació catalana i atorgant-se el poder de saber que volen els catalans obviant un cop més la realitat, això li diuen moderació. Com ho veiem amb Calvo que no entén com es manté el tema principal per la part catalana, que volen que mantinguin doncs.

Neguen constantment la realitat, la pretenen tergiversar i així fer política virtual com han fet fins ara. Alhora imposar una realitat basada en la imposició i la seva llei màxima d’esquenes als drets de la gent i de pas a la democràcia.

Ho diuen ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.