ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CAOS ENLLOC DEL DIÀLEG

Quan avui Alejandro Fernandez del Partit Popular ens diu sobre el Govern i l’aeroport “Diuen que faran un Estat però no saben ni organitzar una taula de negociació”. Parla de que no sabem gestionar les nostres competències al no resoldre la vaga de l’aeroport del Prat, ja que la mediació es exclusivament nostra però ens interessa més desprestigiar l’Estat.

Realment cal tenir molta barra per fer aquestes declaracions esperpèntiques i quedar-se tant ample. En Fernandez sap perfectament que una de les peticions de l’Estatut i vella reivindicació era precisament el traspàs dels aeroports a la Generalitat, i trencar el monopoli centralista com a sistema actual espanyol amb AENA al capdavant. Sap de les campanyes en aquest sentit i actes amb el món empresarial divers fent la reclamació que van topar amb el mur espanyol. Alhora sap que la manca d’efectius de la policia nacional en els controls de passaports no son la nostra responsabilitat, i que EULEN a 27 aeroports més i controlada pels que tots sabem, nomes ha trobat problemes a Barcelona.

De fet veiem com els partits unionistes amb els Populars, socialistes, Ciudadanos i tambe la gent de Podem no han obert boca davant aquesta vergonya que veiem dia si i dia també per les pantalles de televisió, o grans entitats com Fomento o la Fira de Barcelona que de tant en tant piulen la seva preocupació per les urnes catalanes es mantenen en silenci suportant la humiliació que suposa aquest caos. També deu saber que AENA, una empresa que des de Madrid gestiona 46 aeroports centralitzadament, dels pocs del món, i que a pesar dels sucosos beneficis del Prat, la inversió i el favoritisme es clarament a Barajas.

Tot això i moltes coses més Sr. Fernandez segur que les sap i el seu cinisme en forma de fiar-ho tot a la mediació de la Generalitat, quan es veu perfectament com en altres ocasions, amb la falta d’inversions o les fetes sense cap control, son una prova més del tracte que rebem constantment encara que els perjudiqui, un dels grans motius per voler el nostre propi Estat.

Crec que per la seva propia dignitat i sobretot la dels seus votants, que li recordo també pateixen tots aquests problemes. Per cert suposo que també deuria defensar el no al traspàs i la gestió del nostre aeroport. Com sempre primer perjudicar Catalunya i de rebot als seus ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.