ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DATA I PREGUNTA

Voleu que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República. Aquesta es la pregunta i 1 d’octubre es la data

Entrem en un altra etapa. Dificultats, reaccions delirants i tot tipus d’obstacles que nomes superarem des de la unitat i el convenciment en la nostra força: La democràcia i el nostre dret com a poble.

En sentirem de tots colors i la histeria a la capital espanyola serà considerable. Per tant ara més que mai les tàctiques partidistes no tenen cabuda i qualsevol obstacle pel mateix procés cal que utilitzi la generositat per donar un pas al costat i preservar un objectiu superior i el més important que Catalunya ha viscut els últims 300 anys. El Govern i el nostre Parlament ha de seguir els passos per executar el compromís i fer-lo arribar a tots els racons del món. La societat ha de ser conscient que serà la gran protagonista i que ningú ens regalarà res. Ens ho hem de guanyar. El 1714 molts van donar la vida per defensar les nostres llibertats, ara per sort, les armes queden arraconades, però la mobilització i el suport per defensar la nostra sobirania i fer arribar el missatge del SI a tothom serà la missió.

Un poble que desprès de 3 segles vol tornar a treure el cap al món i donar una nova lliçó de democràcia per damunt de reaccions cavernaries i unes estructures ancorades en règims anteriors mereix tot el respecte i ara cal estar a l’alçada del moment que tindre el privilegi de viure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.