ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

OPERACIÓ DIÀLEG CONTRA REFERÈNDUM

Una gran insistència en crear una fantasia anomenada diàleg es en marxa. No hi ha dubte que els mitjans afins al règim, aquells que res volen que es bellugui com el Grup Godo i La Vanguardia al capdavant hi colaboren amb gran entusiasme, encara que deixin l’ofici del periodisme en un no res. Tot s’hi val per colaborar per la causa d’anul·lar la voluntat popular catalana.

Trobem com en portada aquest diumenge una explicació de possibles gestos en finançament i llengua catalana sense concretar cap font d’informació. Alhora parla d’una obertura de la Constitució per aplicar tots aquests temes, això si amb la renúncia al referèndum d’independència com a moneda de canvi. Tanmateix al final i com si no tingues importància diu que la reforma no entra a les prioritats del Govern Popular, cosa que fa preguntar a que be doncs el titular i la notícia si no es tal. Diu que primer hi hauria altres temes a resoldre entre PP, PSOE i Ciudadanos. No esmenta el complicat sistema per una reforma constitucional i la seva validació amb majories qualificades a les dues cambres i referèndum, cosa que ja es veu que es gairebé impossible amb aquesta legislatura. De fet amb un temps que confiin el suport a l’independentisme disminueixi per si sol amb aquest nou panorama.

Es una operació que confirma un cop més el mitjans afins al règim i aliens a les voluntats populars, alhora que deixant el periodisme de qualitat en un no res, amb simples notícies al dictat del poder i d’uns interessos concrets per capgirar el sentit de la societat catalana sense vergonya.

El cas es que tot això te cura, i l’antídot es diu referèndum i credibilitat de la classe política catalana per dur-lo a terme. Cal actuar amb fermesa i posar rumb al mateix sense vacil·lacions i inclus avançar dates depenen dels atacs judicials que anem reben. Cal denunciar aquesta campanya de cinisme amb un diàleg inexistent i que amb traducció vol dir renunciar a la voluntat popular de més d’un 80% de la població catalana que vol decidir el seu futur com hauria de ser normal en una democràcia.

Vindran temps de moltes falses notícies i de molts titulars interessats per intentar dividir-nos o fer veure que no es possible, vindran per suposat de Populars, socialistes i Ciudadanos, però també dels Comuns i de mitjans de comunicació potents. Com deia, recepta el referèndum.

  1. Els primers mitjans que volen que res es bellugi són els mitjans públics (RTVE i la CCMC, amb TV3 i CatRàdio al davant). Tenen vida gràcies al sistema, i si el sistema canvia molt, potser la falsedat, demagogia i buidor d’aquests mitjans hauràn de canviar (no sóc tant innocent per creure que desapareixeran).
    El Grupo Godo, amb La Vanguardia al davant, historicament ja s’ha vist que es vesteix amb la roba més adient a cada moment.
    Per atacar la independencia o els referèndums, no ens cal polítics unionistes. Amb els polítics independentistes ja en tenim prou.

    Atentament

    1. No posaria al mateix sac al Grup Godo i TV3 per exemple. Tot i les mancances no es el mateix. Respecte a La Vanguardia la roba a la que es vesteix sempre te el mateix color. Respecte als polítics independentistes, n’hi ha que millor es quedessin a casa fins acabar el procés, cosa que no treu que n’hi ha de vàlids.
      Salutacions
      Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.