ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PROU DE CULPABLES PARCIALS

Els aldarulls que hem viscut aquesta setmana al barri de Gracia amb el desallotjament dels ocupes del Banc expropiat, just 2 anys desprès d’un fenòmen similar a Can Vies han tornat a comportar la demagògia extrema de l’esquerra alternativa i el suport en molts casos de l’esquerra tradicional acusant als mossos de mil i un crims horribles i mostrant vídeos reprobables, es cert d’accions parcials sense esmentar el context global.

Realment s’ha de denúnciar aquestes actituds d’aquest sector que amb el punt de mira a uns servidors públics com son els Mossos i que son blanc de les seves ires amb una demagògia que ja n’hi ha prou. Els mossos son servidors públics per protegir-nos i mereixen un tracte millor. Total repudi a membres individuals que superen les seves atribucions i abusen de la seva autoritat, evidentment cal rectificar i denúnciar. Fins aquí tot correcte. Tanmateix per la part dels manifestants la violència va ser a l’ordre del dia, nombrós material urbà destrossat i que per cert pagarem entre tots, vehicles incendiats de particulars que evidentment no en tenen cap culpa, forces de la policia ferida per agressions, por entre els veins i violència diversa que segurament ocasionada per infiltrats entre els manifestants, però en qualsevol cas denúnciable i perseguible com el que més.

Les declaracions de la CUP demanan ja dimissions entre els caporals dels Mossos son vertaderament indignants, ja que donen per entés com en altres ocasions que la violència es divideix entre bons i dolents, uns reben totes les acusacions i com deia abans, si han excedit les seves funcions amb raó, però l’altra banda te bula per qualsevol tipus d’acte i a sobre te que comptar amb la complicitat de la gent.

Si això ho barregem amb el capitalisme i unes gotes d’acusacions al centre dreta de tots els mals ja tenim la demagògia servida amb safata, i malauradament amb la complicitat de molts que els riuen les gràcies.

Els ciutadans hem de poder dir ben alt que els problemes no es poden solucionar amb violència vingui don vingui i tota es condemnable i més si els danys son públics o sigui de tots.

Policia controlada i eficient si, violents amb bula i complicitats a l’àmbit polític no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.