ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DARRERA LA FAÇANA

El president de Sociedad Civil Catalana Josep Ramon Bosch ha estat denunciat per amenaces des d’un perfil de facebook a diferents personalitats catalanes favorables a la independència, alhora que celebrava delictes contra béns públics i privats de material independentista. No hi ha dubte que aquesta entitat tant fosca està dirigida per gent amb un passat i present del mateix caire.

Drets ha aportat un perfil sota la identitat de “Félix de Sant Serní de Tavernoles” per públicar missatges amenaçadors contra persones favorables a la independència com l’actor Toni Albà, Pilar Rahola, Santiago Vidal, Artur Mas o David Fernandez entre d’altres, missatges injuriosos i tipificats com a delicte. Al mateix temps missatges celebrant danys a mástils, banderes, simbologia catalanista pública i privada. Exemples com “Anirem a per tu, prepara’t Senyora Pepis” a Rahola o “I si cremem Montserrat, amb el senyor Raguer a dins?” al monjo Hilari Reguer, o “Fill de Puta. No hi ha més. Un xarnego fastigós que es diu Antonio Alvarez i es fa dir Toni Albà” a l’actor.

Hi ha proves com el telèfon mòbil amb que es dona d’alta a la xarxa social i les coincidencies entre el personatge real i fictici. De fet el personatge ja ha demanat disculpes i ha admés que portava un compte de facebook que ara ja no portava.

En Bosch, amb pare de passat franquista, i ell ex militant dels Populars i amb relacions amb la Falange ben provades dona idea de quin tipus d’Entitat representa, de fet en aquesta altres dirigents tenen relacions i passats foscos relacionats amb la ultra dreta i amb la xenofòbia per bandera, amb l’anticatalanisme com objectiu. El president demostra amb aquest nou afer la seva vertadera cara, tot un exemple d’odi i poc talant democràtic. De fet els impulsors i els recursos als mateixos per una entitat tan poc nombrosa son molt foscos i segurament provenen de les clavagueres de l’Estat, amb un instrument més per escampar la mentida contra un procés que encara no han entés, ja que l’únic que entenen es la imposició per decret i un pensament únic de temps passats, els mateixos que delaten aquests fets denunciats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.