ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

NI RAONABLE, NI RACIONAL

El ministre espanyol Luis De Guindos opinava amb aquestes dues paraules de la possibilitat de la independència catalana. Es un no cas ja que diu no portaria enlloc i tothom perd amb ella. En el Circulo Ecuestre ens diu que hi ha hagut alguns processos similars on tothom ha guanyat, curiosament el nostre es al contrari. Ha tret l’exemple del FLA per no deixar caure els territoris i deteriorar els serveis públics i defensa que Catalunya es vital per la recuperació econòmica.

Suposo que deu considerar raonable i racional la portada de l’ABC on tota la portada relaciona el gihadisme i l’independentisme amb un comentari on diu que el Parlament Català va rebre honors a 50 líders islàmics el 2012 que van ser adoctrinats sobre la realitat catalana i parla d’estranyes relacions del món sobiranista subvencionat per la Generalitat i certs imams radicals. Com també deu ser raonable la portaveu de Ciudadanos Carina Mejias que referent a l’ANC diu que no es pot reptar a l’Estat sense conseqüències, referit a la crida de l’entitat a desobeir les institucions espanyoles i lamenta que s’utilitzi la ciutat com escenari d’actes de deliris independentistes. Son populistes i nomes interessen alguns. Si ella fos alcaldessa no autoritzaria les concentracions.

Realment aquest raonable i racional com es podia suposar es selectiu i sempre en contra de qualsevol voluntat dels ciutadans catalans. El ministre d’economia, diu que tothom perd amb ella sense cap tipus d’argument i contràriament a tots els estudis fets fins ara i els precedents ja viscuts. Curiosament altres si que tots surten guanyant, però Catalunya per una raó inexplicable es diferent i fa que tothom perdi. Posar l’exemple del FLA com a gest de salvació, es d’una gran perversitat, ja que es un prestec amb interessos, no cap regal, i si ara son més baixos, es perquè l’Estat com diu en Mas Collell també son més baixos, per tant no es cap regal, i més sense esmentar el dèficit fiscal català d’unes proporcions úniques al món i que evidentment si que perjudiquen la nostra economia, tenim l’exemple de Daimler al Port de Tarragona per culpa del tercer fil inexistent, quina llàstima que no ha recordat això.

Per altra banda, les portades mesquines i repulsives d’aquests mitjans al servei del nacionalisme ranci espanyol son una mostra més don poden arribar per desvirtuar la realitat i mostrar sense arguments falsedats sense cap rubor amb l’única finalitat de desorientar als ciutadans.

Per últim la candidata de Ciudadanos mostra el seu tarannà democràtic amb intencions de no autoritzar manifestacions que han reunit els últims 3 anys al voltant de 2 milions de persones, simplement perquè no son del seu gust. Suposo que les del 12 d’octubre deuen ser molt ben rebudes. Alhora confon populisme i interès d’alguns, quan simplement son democràtiques, pacífiques, gegantines i mostren l’anhel d’una part molt important de la ciutadania catalana que ho vol validar a les urnes. Suposo que deu pensar que son aparells diabòlics ja que permeten expressar l’opinió de la gent que evidentment no l’interessa.

En definitiva si això son els exemples racionals i raonables, visca la irracionalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.