ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL POBLE HA PARLAT

La gran demostració del poble de Catalunya amb la Senyera formada per prop de 2 milions de persones, i no cal entrar en cap guerra de xifres ja que les imatges que donen la volta al món parlen per si mateixes, i com diu aquell no hi ha més cec que qui no vol veure. En qualsevol cas deixen clar que el poble està preparat i vol votar el 9 de novembre, es democràcia i es una nació que vol exercir el seu dret a decidir el seu futur sense complexos, com molts altres ja han fet abans.

A l’altre costat trobem un Estat espanyol, que ja podem dir obertament no ha superat el règim dictatorial de 40 anys i amb un tel anomenat democràcia que francament ja fa llastima. Ahir sentiem Sanchez Camacho dient i repetint que la mobilització va de baixa i que la gent legitima de l’acte a Tarragona representava la majoria silenciosa i la pluralitat. Potser n’hi ha prou de dir a la gent estúpida a la cara. Aquesta senyora va veure la V de Barcelona, no va veure on es la majoria visible, i no la seva majoria invisible, i encara més ens vol vendre en la seva paranoia que 5 mil persones representa la pluralitat i 2 milions no. Francament potser el problema es que no esta preparada per representar un partit en un sistema democràtic.

El mateix podríem dir de Carme Carme Chacon o Albert Rivera parlant d’aixecar fronteres i de fractures socials, per cert un discurs idèntic. Uns altres que tampoc semblen a l’alçada d’un Estat democràtic que es regeix per les seves majories i que fa de la discrepància una riquesa, però sempre amb respecte a la majoria.

Ahir vam veure com el poble ha dit la seva paraula i espera que els seus polítics amb el President Mas al capdavant no ens fallin, i tinguem les urnes i una jornada totalment impecable per validar la consulta amb el món de testimoni. Com diu la campanya Ara es l’Hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.