ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MENTIDA SENSE ESCRÚPOLS

Sense categoria
El diari ABC, un mitjà que com tothom sap és especialista en titulars cínics, falsos i amb finalitats que malauradament no han canviat amb els anys, ara troba una connexió de  l’ANC amb ETA, concretament amb el pla “Pitzu” de fa més de 20 anys i amb la desobediència cívil com a protagonista. Després de provar altres connexions fallides, la imaginació malaltissa de la caverna espanyola torna a voler confondre la societat catalana i avortar la democràcia sigui com sigui.


Sembla que finalment han entés que el President Mas no es el culpable i l’ase dels cops, ara veuen que l’ANC hi te molt a veure i comparant el full de ruta aprovat per l’entitat per arribar a la independència amb aquest pla de la banda terrorista basca de fa més de 20 anys.  Segons la revista Interviu, el CNI dedica més de 10 milions d’euros per desacreditar el procés català amb tertulians, mitjans i tots els recursos al seu favor per arribar a tal fet. Al mateix temps Populars, Ciudadanos i Socialistes constantment ens parlen de violència a Catalunya i trencament de la cohesió social, el que sembla més un desig que una realitat.

Realment cal ser molt malèvol o cínic per treure informacions com aquestes, i intentar barrejar una organització violenta amb una entitat de la societat cívil que sempre ha defensat la democràcia i la via pacífica per arribar a l’objectiu final. Des de l’Estat, potser algú de la ciutadania espanyola hauria de preguntar el perquè de la despesa de diners públics en una época com la que estem simplement per intoxicar i intentar a través de la mentida avortar un procés democràtic.

El full de ruta de l’ANC en tot moment impecablement democràtic i amb icones festives com ha estat la Via Catalana analitza les possibilitats futures i sobretot obvietats en un procés que ha d’acabar a les urnes i amb el respecte de tothom al resultat sortint, davant la guerra bruta i els intents barroers de l’Espanya rancia de sempre sense argument per posar una mordassa al poble, cosa que en una democràcia ja no te cabuda, malauradament alguns no han evolucionat gaire.

Pel que fa als tres partits esmentats, i al veure que el procés no genera cap trauma a Catalunya, vers al contrari, es un projecte d’il·lusió que vol convidar als contraris a expressar els seus arguments i debatre, i finalment fer-los partíceps de la decisisó majoritària final amb total respecte. Han de treure l’espantall de les baralles familiars i la violéncia que malauradament per ells, tal com ha succeït al País Basc els serviria d’excusa perfecte per coartar la democràcia.

En definitiva, simplement no cal caure en aquests paranys que intentaran fins l’últim moment afegir al procés català i que posarà a prova la societat catalana i la seva determinació a seguir endavant sense mirar aquestes misèries pròpies d’altres temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.