ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PIO MOA: UN FEIXISTA DE CAP A PEUS

Sense categoria

Aquest suposat escriptor i historiador, i que entre altres mèrits te haver estat membre de la banda terrorista Grapo, no condemnar mai el franquisme, o atacar el que anomena separatisme català amb tot un seguit de paranoies , com la seva comparació amb el cas escocés assegurant que ells van ser una nació real i nosaltres mai ho vam voler ser, o les suposades fantasies delirants de superioritat del separatisme català, que junt amb altres perles donen un perfecte currículum d’aquest personatge.

En Pio Moa va carregar ahir contra el nacionalisme català i ens diu que el separatisme escocès te raons històriques i polítiques, en canvi el separatisme català fantasies delirants de superioritat. La llengua escocesa ha estat destruïda per l’anglès i el català ha estat respectat per Espanya. Apart Escòcia va patir invasions brutals angleses i en canvi els catalans sempre es van sentir espanyols. Qualifica Escòcia de nació real i que Catalunya mai va voler ser-ho. De fet Moa va ser condemnat un any quan formava part del Grapo, i posteriorment ha estat contrari a condemnar Franco i entre les seves feines el podeu veure amb cadenes televisives de carácter ultra com Intereconomia.

Realment, que  personatges com aquest aboquin la seva bilis contra el procés català, es un bon senyal, i una clara demostració de que la suposada intel·lectualitat española es una fantasia totalment completa. Francament la seva ment feixista i clarament xenófoba pel que respecta a Catalunya li porta a dir que Escòcia te raons històriques i Catalunya no, com si fóssim un territori imaginari que de cop i volta trèiem el cap oblidant els nostres més de mil anys de recorregut. Parla de la brutalitat anglesa contra l’escoces i en canvi de respecte español pel català, deu ser que oblida el Decret de Nova Planta, les prohibicions de la nostra llengua, els atacs de tot tipus, el nul reconeixement o la invenció recent de llengües en contra de la comunitat filológica internacional com el Lapao o Valencià per afeblir la nostra llengua. Francament es un insult les seves paraules.

Per altra banda diu que sempre ens hem sentit espanyols, suposo que els defensors de Barcelona al 1714 també, per això van resistir fins al final i conquerits per dret de conquista. De fet diu que mai em volgut ser nació, primer això no es veritat, la historia ho desmenteix, i si així fos, no treu un gram de legitimitat al procés engegat actualment.

En Pio Moa defensor d’un dictador sanguinari i el seu sistema dictatorial, i ara predicant la seva  malaltia mental en forma de menyspreu a qualsevol alteració del que considera el seu territori costi el que costi en cadenes destinades a aquestes finalitats se li veu el plomall per totes les bandes, i representa aquesta Espanya intolerant i irracional de la qual volem fugir d’una vegada per totes.

En definitiva, una nova demostració d’aquest amor espanyol per una Catalunya tractada com una colònia del principi fins ara.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.