ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

XIULADA REIAL O CANVI D’INTENCIONS

Sense categoria
La xiulada que van rebre ahir al Liceu els Princeps d’Asturies acompanyats de la Delegada del Govern espanyol, son un canvi substancial del procés que estem vivint. Aquesta alta burgesia veu com el carreró sense sortida espanyol, efectivament no te sortida i comença a reaccionar. Com diu aquell, val més tard que mai. De la mateixa manera que un President davant el Cercle d’Econòmia vegi la consulta i el dret a decidir, i descarti altres opcions que no ens porten enlloc es un altre pas. Com podem veure els petits gestos molts cops son significatius d’un canvi de mentalitat i un camí que ja no te marxa enrere.

  1. Hola,
    el camí que dius no té marxa enrere perquè en la meva opinió, i com crec que ahir va quedar palès, molts ja tenim una desconnexió emocional d’Espanya. Allò que podia ser una vida en comú s’ha trencat i ja no hi ha ànim de convivència, no hi ha projecte de futur i el què volem és marxar i viure la nostra vida. Com aquelles parelles que arriven al punt de ruptura; s’ha acabat, adéu i tant de bo els hi vagi bé, nosaltres fem el nostre camí que tenim una vida per endavant.
    En tot cas, al Liceu no hi trobaras pas l’alta burgesia, hi trobaras ciutadans que poden pagar – encara- uns cent euros (entre quinze i dos-cents) per anar a l’òpera. Si aquests som alta burgesia aleshores els que paguen entrades pel concert d’Alejandro Sanz, algunes de més de dos-cents euros, són l’aristocràcia!.

    Salut,
        Francesc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.