ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LES CLAVEGUERES DE L?ESTAT FAN MOLTA PUDOR

Sense categoria
Aquest intent barroer i menyspreable del Mundo, i de retruc de l’Estat Espanyol per treure draps bruts o acusacions sense cap consistencia, tant sols per afeblir un procés que veuen que amb les seves mentides persistents no donen resultat, s’ha desemmascarat, quan el Ministeri de l’Interior no ha pogut localitzar l’esborrany, i arriba a la conclusió que es un refregit d’informes policials i altres documentacions sense cap tipus de contrast, i cuinat per arribar a unes conclusions concretes. Francament tenim pressa molta pressa per deixar aquest malson enrere, i obrir les finestres amb aire pur,  i sense els Pedro J Ramirez o Llanos de Luna habituals planejant a les nostre vides.

Efectivament, personatges com el mateix Pedro J, Inda o Alex Salmond, han fet del periodisme una tele escombraria fixada per un objectiu al preu que sigui, i sent la punta de llança de l’intent de fre a un procès democràtic i pacífic com el català amb aquestes males arts.  Des del Ministeri han analitzat tot tipus d’arxius,  i no ha sortit l’esmentat esborrany, afirmant que El Mundo el va publicar amb diverses informacions publicades a internet i altres dades d’informes ja jutjats, i que ni tant sols contenen el nom del president català, o sigui una gran manipulació cuinada com a recurs desesperat contra la simple democràcia. Per altra banda, la delegada del govern a Catalunya segueix la seva croada contra Catalunya, i impulsa una demanda contra els Ajuntaments de Girona i Figueres per contractar els trens de la manifestació de la Diada amb diners públics, i per qüestions que no son d’interés general.
Realment, un estat així no fa presagiar res de bo, i cal allunyar-s’en el més ràpidament possible. El procès català els ha agafat amb el peu canviat i a mesura que s’ha fet incontrolable per la seva dimenssió, i de moment determinació de la classe política majoritària, han hagut de reaccionar posant damunt la taula tots els seu gens antidemocràtics, i de poc respecte a les llibertats i ciutadania en general. La campanya electoral ha estat definitoria ,d’una part amb mil i un arguments pel SI a una consulta, i defensant simplement una cosa que semblava obvia com es el dret a votar en una democràcia, i sorprenentment l’altra part i amb base a mil i una mentides sense arguments contrastats darrera, ha negat el nostre dret d’emancipació, i el que encara es més greu el nostre dret a decidir deixant la diferència entre dictadura i democràcia a zero. Finalment han intentat influir a la campanya amb aquestes informacions sense cap base que matosserament han esbombat, i que han quedat en evidència davant la falta de proves per inculpar el president català. El fet es molt greu, i un estat normal denunciaria el mitjà o mitjans per intentar tergiversar el més sagrat en un estat democràtic, com es el vot de la gent, i per altra banda demanaria disculpes i rectificacions. De totes maneres si encara no ho han fet per l’assassinat d’un president Català, molt menys ho faran ara on tot s’hi val per intentar aturar el nostre dret a decidir el nostre propi futur. La resposta el diumenge seria poder arribar a aquests 100 diputats favorables al dret a decidir, per ser una gran majoria que formes aquest govern de transició cap a la consulta per la nostra independència. Per altra banda Llanos de Luna li hauria de caure la cara de vergonya de demandar dos ajuntaments pel fet dels trens, pagats pels usuaris, i amb destinació a una manifestació del 20% de la població en un sol punt, segurament per ella no deu ser interés general, jo crec que no es interés personal, i aquest àmbit privat ja no ofereix possibilitats judicials generals.
En definitiva, un estat així deixa ben clar que no podem perdre temps, i marxar per deixar enrere aquests personatges sinistres, i el seu concepte de democràcia nul·la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.