ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

BANDERES QUE INCITEN A LA VIOLÈNCIA

Sense categoria

El govern espanyol avala arbitrariament  la retirada d’estelades de recintes esportius, perquè segons ells inciten a la violència, en un nou gest antidemocràtic, que res te a veure amb aquesta Espanya plural que  mai ha existit, i que ja ningú recorda, ells decideixen quina bandera interessa i quina fa nosa pels seus interessos. Es totalment inaudit que una bandera que simplement representa els anhels de llibertat d’un poble, que no va contra ningú, vers al contrari a favor en aquest cas de Catalunya es retirada, i altres banderes que tant sols han representat imposició  i  xenofobia poden ser exhibides amb total impunitat. Un cop més la manca de democràcia queda en evidència.

Les reaccions a la xarxa i de determinats partits no s’han fet esperar, i es demana omplir avui el Camp Nou d’estelades en el partit de la Supercopa espanyola, un dia on s’homenetjarà a tots els medallistes olimpics barcelonistes abans del partit. La qüestió es que segons el govern espanyol prococa reaccions adverses i violentes, malgrat reconèixer que hi ha banderes o emblemes que legalment no constitueixen cap infracció, cosa que porta a la paradoxa que sense infracció en aquest cas hi ha prohibició, tota una paranoia de l’Estat espanyol, que veu com Euskadi en les properes eleccions pot patir canvis importants en el seu Parlament amb la possible victòria de l’esquerra abertzale, i sobretot que a Catalunya el president Mas i el seu govern es pot visualitzar amb la manifestació independentista del dia 11, cosa que vol evitar fent xantatge amb els diners que urgentment necessita la tresoreria catalana, amb un nou acte antidemocràtic i feixista, comportament ja habitual d’aquest govern espanyol.

Realment l’Estat espanyol, es un estat artificial i en descomposció, on amb la crisi aguda principalment per la seva mala gestió i males arts amb la tresoreria, esta quedant despullat de totes les seves vergonyes, i cada reacció es un punt més en aquesta vergonya permanent. Reconèixent que un símbol en aquest cas l’estelada catalana que no exclou ningú, i es favorable a la llibertat d’un poble no comet cap infracció, però per la seva conveniència ideològica es prohibit als estadis ja que pot comportar violència. Jo els hi diria que basant-se en aquesta lògica tots els sìmbols poden molestar a algú i generar violència, per tant tots estarien prohibits, ara be, quan nomes ho apliquen a un cas concret la cosa ja fa molta pudor. Des de quan la llibertat incita a la violència, de fet ja una bandera, l’espanyola posem el cas, que representa el dret de conquesta, la imposició, el pensament únic, i la prohibició de drets conjunts com a pobles o identitats, i en canvi aquesta es totalment lícita. La vertadera causa es la por que esta entrant a l’Estat que ha tibat tant la corda que ja ha perdut els papers, i veu preocupat com principalment Catalunya pot deixar de ser aquest graner  sense res a canvi que els últims 300 anys ha assumit, i això podria ser l’estocada final per aquest estat de pandereta. El xantatge al President Mas es inacceptable, ja que jugar amb les necessitats econòmiques catalanes com si fos un joc, amb uns diners que precisament provenen en molt bona part del nostre espoli econòmic, o sigui nostres es una paranoia mesquina de grans proporcions, esperem la reacció de la Generalitat per dignitat, i perquè el poble crec no perdonaria que un cop més davant la tria, no es tries per Catalunya i els nostres interessos.

En definitiva, una democràcia de fireta, que ja no sap que fer per evitar el que veu com inevitable, un poble que s’aixeca i reclama la seva llibertat.

  1. SERA UN ESTAT EN DESCOMPOSICIO…..SERA UNA DEMOCRACIA DE FIRETA…..PERO SI TENEN CLAR UNA COSA…..ESFIXIARNOS ECONOMICAMENT,TAL COM VA PREVEURE AN TRIAS FARGAS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.