ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

QUINA BARRA TENEN ALGUNS

Sense categoria

Hi ha personatges, que no se si creuen que la societat directament es estúpida, o senzillament es creuen el seu propi cinisme i mentida incorporat. Es el cas de la vicepresidenta espanyola De la Vega,  i del coordinador de diputats i senadors del PSC a Madrid, què en diferents declaracions s’han superat a si mateixos, i han mostrat clarament les seves mancances democràtiques, i la seva ineptitud pels càrrecs que ostenten.

El coordinador socialista del PSC a Madrid, Francesc Vallès, ens dius que la seva formació no precisa de grup propi al Congrés, perquè no han tingut mai necessitat de votar diferent del PSOE, tot hi les moltes vegades que ha votat contra els interessos de Catalunya, com recentment amb la moció de poder parlar català en aquesta cambra, i què ell ho atribueix a que això nomes es competència del Senat. Es mostra contrari a les llistes oberte,s ja que podrien portar major despesa pública, i afavorir campanyes personals. Pel que fa  a les consultes independentistes, diu que no es un clam i no porten enlloc, ja que els independentistes son una opció minoritària que vol enredar a tothom, quan hi ha problemes mes greus com la crisi.

Per la seva part, la vicepresidenta De la Vega, davant les declaracions de Saura de petició de renovar el TC, els insta a seguir l’exemple del govern espanyol, i no fer comentaris sobre la tasca dels magistrats, com a mínim fins que no hi hagi una sentència, ara el que toca als que tenim responsabilitats es no interferir, ja què es un tema de funcionament democràtic de les institucions.

Pel que fa al coordinador socialista, la seva formació no precisa de grup propi, perquè evidentment ells son PSOE, i per tant mai votaran contra ells mateixos, els interessos catalans com ja han demostrat multitud de cops, inclús votant diferent una mateixa qüestió al Parlament i al Congrés, son totalment secundaris, i vull suposar que els seus votants ho tenen clar, tenim un clar exemple amb la cap de llista i ara ministra de defensa Carme Chacon, desapareguda en combat i formant part d’aquest grup de diputats escollits a Catalunya, i amb una funció totalment inútil i vergonyosa. Pel que fa al català es una prova més de que no el consideren llengua oficial a l’estat espanyol, ja que el més normal seria que fos llengua comú en la cambra espanyola representativa, i no es així, afavorint tant sols una sola llengua. Amb les llistes obertes, i la seva preocupació per la despesa  o campanyes personals, te gracia la preocupació econòmica, quan la majoria de càrrecs investigats per corrupció son del seu partit, i quan per exemple a Santa Coloma la substituta de l’alcalde ha estat escollida per la cúpula socialista sense cap opinió de la població, i quan les llistes tancades tant sols afavoreixen  els propers a la direcció, prescindint moltes vegades dels mèrits. El tema consultes ja es delirant, diu que no es un clam i no porta enlloc com a grup minoritari, se’ns dubte no deu estar informat que el 13 de desembre mes de 150 municipis catalans celebraran aquestes consultes, i això s’apropa al 20 % del total del territori, cosa que jo no veig gens minoritària, i porta allà on ell no vol arribar, què es que la ciutadania decideixi lliurement quin vol ser el seu futur davant l’alternativa que ens ofereix en Vallès, en forma de continua sent una província espanyola de segona categoria.  La diferència es substancial.

La vicepresidenta ens diu que els responsables polítics no interfereixin en les decisions del magistrats, es un insult a la intel·ligència, i típic d’aquest personatge grotesc, què no ens diu que el tribunal es totalment polititzat entre els dos partits majoritaris, i que els dos blocs atenen les consignes de cada bàndol que els hi ha posat, deixant de banda que deixen un designi popular en forma de votació a l’Estatut en paper mullat, o sigui l’antítesi de la democràcia.

Son dos bons exemples de la barra que tenen alguns, què ens volen fer passar bou per bestia grossa, però a aquestes alçades ja no cola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.