ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA CAVERNA NO DESCANSA I VOL ATURAR EL CICLÓ INDEPENDENTISTA

Sense categoria

Continuen els moviments dels partits d’ordre establert per atacar matusserament les iniciatives què es multipliquen per totes bandes, per obrir el meló de l’Estat Propi. Utilitzen tots el mitjans al seu abast, com els socialistes amb el seu pamflet de propaganda El Periodico, intentant desacreditar a Joan Laporta, què segurament veu amb mals ulls per la seva mania de defensar Catalunya, les paraules poc amables de Miguel Angel Revilla, president de Cantabria, les declaracions del tinent d’alcalde del Masnou i membre del PSOE-C,  anomenant feixistes als independentistes i als falangistes, i un llarg recorregut que anirà en augment, es un bon símptoma de que cal estar alerta, però que hi veuen un perill real.

Efectivament, els últims dies Joan Laporta i arrel de la seva presencia desacomplexada a la Manifestació independentista de la Diada, i els seus postulats sobre la necessitat de l’estat propi,  donat el forat que podria obrir per la causa catalana, vol ser afeblit de qualsevol manera, primer en el partit a Santander, el president de la Comunitat Revilla , va manifestar que li encanta el Barça, però que es sentia decebut per Laporta, ja que barrejava futbol i política, i què les seves teories les havia de sotmetre a les urnes, ja que ell era admirador de la Catalunya dins Espanya, ja que es autonomista, i no li agradava la deriva radical separatista del president català, perquè els catalans son un poble treballador, i qui no estigui informat identifica els catalans amb Laporta. Tanmateix el Periodico, mitja sensacionalista al servei del socialisme ha tret l’afer de l’espionatge blaugrana, i ràpidament ja l’han vinculat a practiques obscures del President, amb la col·laboració de la consellera Tura que ho ha presentat com un fet terrible, gairebé sense esperar la versió del club.

Per acabar de rematar la setmana l’Ernest Suñé,tinent d’alcalde del Masnou pel PSC, ha dit textualment què quatre arreplegats pretenen sota un suposat dret no reconegut trencar amb l’estament que ens permet la llibertat amb respecte a les lleis, en referència a la consulta d’Arenys,  i acusa de feixistes tant a la falange com els independentistes.

Respecte al tema Laporta, crec que el president càntabre, el primer que li caldria aprendre es educació i respecte, ja què el president blaugrana individualment pot pensar i actuar en conseqüència com ell cregui oportú, i res te a veure amb l’entitat que presideix, el problema es que anhela l’estat propi per Catalunya, i això trenca els esquemes d’aquest senyor, que per cert ens parla d’urnes per referendar aquestes idees i qualsevol, cosa que precisament l’estat no vol com brama tota la caverna des de fa dies en nom de la legalitat espanyola, què es veu esta per damunt del dret de les persones. Per tant li recomanaria seguis gaudint del joc del Barça, i mostres respecte per qualsevol idea que no siguin les seves. Pel que fa al Periodico i l’espionatge, es una clara maniobra per embrutar el president blaugrana sense proves de la seva participació en els fets, i així dificultar el seu possible pas a la política amb postulats que evidentment son contraris al dependentisme nacionalista espanyol del PSOE-C

Referint-me al tinent d’alcalde del Masnou, es una veu més dins aquest partit que no sap com aturar aquest moviment creixent que acabarà per fer-lo fora dels llocs de poder,  i torna a equiparar un partit franquista i xenòfob, amb la lliure opció del dret a decidir el futur democràticament i pacíficament de la població. Si per ell es el mateix, mereixeria el seu cessament immediat, ja què el seu tarannà democràtic es nul, però malauradament aquest partit agafat amb el peu canviat, nomes sap dir barbaritats per intentar tapar els fets, cosa que no podrà fer per gaire temps més, ja que per desgracia d’aquest personatge no som quatre arreplegats.

  1. la caça al President Laporta no té nom. B;, ja l’he dit: caça! des que va arribar al Barça no han parat. La por que li tenen uns i altres!

    Laporta President Catalunya independent!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.