ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL MAPA DEL TEMPS A EUSKADI

Sense categoria

El govern no nacionalista, com el qualifiquen ells, del lehendakari Patxi Lopez, ha fet realitat un dels seus grans objectius de legislatura, canviar el mapa del temps a Euskal Telebista, per esborrar de la memòria dels ciutadans el territori d’Euskalherria, i perquè ningú tingui tentacions de modificar l’imperi espanyol, amb una línia ben marcada de la Comunitat Autònoma Basca, amb informacions del territori a l’estat francès i La Rioja, què es disfressarà amb informació de tota la comunitat abans esmentada, junt amb Castella i Cantabria. Tot un poti poti per emmascarar la realitat.

El nou director, Alberto Surio ha modificat l’espai meteorològic, una vertadera obsessió malaltissa de PSOE i PP tant a Euskadi com Catalunya, i que tal com fan amb l’esport han arribat a polititzar, i com si d’un gran perill es tractes li han passat el segell de constitucional.

 

En poc temps de govern, ja han suprimit ajudes a les famílies dels presos d’ETA, amb una nova demostració de racisme vers aquests ciutadans que son tractats molt diferent a la resta, han suspès el decret de l’èuscar com a llengua vehicular, no sigui que el castellà retrocedeixi irreversiblement, tema que a Catalunya ja sabem intenten una vegada si i l’altra també, ja s’ha remorejat un canvi d’himne i escut al territori basc per esborrar com mes aviat millor la identitat original del territori, i s’ha aprofitat per criticar el PNB i la permissivitat en els seu mandat de les forces policials amb ETA.

 

Tot una sèrie de mesures amb el govern, capitanejat per un president que ni tant sols domina la llengua del territori que dirigeix.  Son tot un exemple del que precisament criticaven al accedir als seus càrrecs, i la seves tesis de dividir la societat basca en dos fronts, precisament son ells els que estan fent més per confirmar-la amb la seva política identitaria, que curiosament sembla ser el que més preocupa a aquests nacionalistes espanyols de primera divisió que freguen la malaltia, amb fets com el del mapa del temps de la televisió.

 

De totes maneres han de saber que per molt que intentin esborrar la identitat d’un poble, aquest te memòria, i això no ho poden esborrar, que se’ns dubte ho farien si hi hagués els mitjans, creant una societat totalment robotitzada i ensinistrada al servei de la seva causa comuna, la creació d’aquest estat espanyol uniforme, què desprès de tants anys encara no han aconseguit.

 

Un govern  fruit d’un frau electoral, i què demostra que aquests dos grans partits comparteixen els mateixos objectius, i que a l’empara de la llei creada per ells mateixos, es creuen amb el dret de fer qualsevol cosa per arribar als seus fins.  Cal prendre nota  per futurs pactes, i per evitar que qualsevol d’aquests dos partits pugui accedir a un govern a Catalunya en un futur pel be de la democràcia, i del nostre sentiment com a nació sobirana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.