ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MENTIDA COMPULSIVA, ARMA DE DOBLE TALL

Sense categoria

El nou Ministre de Foment, el gallec Jose Blanco, retreu a l’expresident Pujol les seves declaracions de què la relació Catalunya – Espanya estava deteriorada, i critica la falta de talla del polític per reconèixer el què s’ha fet per Catalunya, amb una mostra de cinisme ja reconeguda en aquest senyor, presentat pels socialistes catalans com una persona amb un tarannà diferent a la seva antecessora.

L’acusa de què no contribueix a la convivència i  a la veritat, què comprendria el terme insuficient, però no ruptura, ja què amb la desena part del aconseguit pel govern Montilla, posant com exemple Rodalies, ell hagués estat molt satisfet. Reclama no utilitzar la insatisfacció gratuïtament i intentar desvirtuar l’acció del govern. Ens diu què han invertit el doble en infraestructures que altres governs, i declara la seva intenció d’accelerar el  nou model de gestió aeroportuària què compartirà amb la Generalitat.

Més demagògia i dades falses son impossibles de condensar en tant poc, però per sort aquest discurs de què bons que som, i com us ajudem, cada vegada el creuen menys gen,t com revela l’ultima enquesta del CEO amb un augment de la insatisfacció pel tracte rebut. Pel què fa a les declaracions d’en Pujol, d’altra banda un ferm defensor de l’encaix de Catalunya amb Espanya a pesar de tots els maltractes rebuts, cal  dir-ho per si algú se n’oblida, per tant què un ferm defensor de la dependència, ens parli de ruptura, te la seva importància i coneixement de causa.  

Les dades què ens aporta simplement son demagògia barata, ja què aquesta desena part que ens parla començant per Rodalies tant sols es fum, sense cap base per argumentar, no esta traspassat, i més què això, el més important son les condicions amb les què s’acompanyarà, i de moment son del tot insuficients.  Per tant a cop de titular no s’aconsegueixen les coses, ja què la veritat es que darrere no hi ha res, i tot queda en frases més buides què les promeses d’en Zapatero.  L’acció del govern respecte l’Estatut es pobre, ja què vostès no el volen complir ni obeir com tocaria, amb un finançament amb 9 mesos de retard, i propostes de més del mateix, i uns traspassos inexistents.

Pel que fa a la xifra en infraestructures, cal recordar què encara no han complert l’addiciona’l pels propers 7 anys què marca la llei en cap Pressupost general, i l’estat d’aquestes es va poder veure amb el desastre de Rodalies, les apagades de llum, i les inversions més nombroses en altres comunitats amb millors infraestructures què a Catalunya. El nou model què ens parla, i què ja s’ha filtrat en cap moment dona cap paper rellevant a les institucions catalanes i segueix sent més fum, amb canvis de noms, i majoria total de l’estat, amb un model clarament centralista com fins ara, ja què no volen donar possibilitats a l’aeroport del Prat per desenvolupar-se, i de pas faci créixer i internacionalitzar l’economia catalana.

Aixi doncs inventi’s altres excuses, però no enredi més a la gent, han fet el mateix què qualsevol altre govern espanyol, però amb abús de la demagògia com a bandera, i el vendre fum constantment, què amb la força del vent acaba desapareixent, i deixant al descobert la crua realitat què volen disfressar.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.