ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DE LA VEGA ES SUPERA ELLA MATEIXA

Sense categoria

La vicepresidenta espanyola De la Vega, ha assegurat què tampoc ha passat tant de temps perquè el Tribunal Constitucional es pronuncií sobre el recurs d’inconstitucionalitat de l’Estatut, recordo què fa tres anys, i què aquesta entitat te que resoldre temes més importants que el text català. Tota una declaració d’intencions amb el menyspreu què ens te acostumats.

 

Efectivament, ens indica que el TC te lleis molt més importants que l’Estatut ha resoldre, i la tardança des del 2006 què es va aprovar la considera un termini raonable. Ha desvinculat el resultat de la sentencia del retard amb el nou finançament, on respecte aquest, no considera una errada haver posat tantes dates incomplertes damunt la taula, i per ella corresponen al desig d’arribar a un acord, reiterant què hi haurà un acord més just, però reclamant un esforç entre tots, i passar de la situació reivindicativa a la cooperativa.

 

El cinisme d’aquesta senyora no te fronteres, i considera què tres anys per resoldre la llei fonamental d’un territori ja votada per la població es totalment raonable, suposo què ho deu ser perquè la perjudicada es Catalunya i no qualsevol altre territori, de totes maneres el deixa a una alçada miserable quan posa per davant molts altres temes a discutir, dit d’un altra manera i com sempre passa, els nostres problemes els importen ben poc, excepte alhora de recaptar els impostos, i la nostra maleïda solidaritat per fer rics als altres a costa d’empobrir-nos nosaltres.

 

El tema de les dates ja es delirant, ja què per si no ho sap una llei orgànica es d’obligat compliment, no son uns simples apunts amb una llibreta, i la data de l’acord es ben clara.  No tant sols han incomplert aquesta, sinó totes les dates posades posteriorment, i nomes sostingudes i acceptades perquè a l’altre costat de la taula de negociació no hi ha ningú, excepte la seva sucursal catalana i els seus ajudants, amb una mica de dignitat, ja faria temps què les negociacions per dir-ho d’alguna manera s’haurien acabat.

 

Respecte als jocs de paraules, una afició del govern socialista espanyol per intentar tapar les seves vergonyes, ara segons ells s’ha acabat reivindicar i s’ha de passar a l’estat cooperatiu, o sigui més espoli fiscal, i a callar què fa baixada, tot en nom de la sagrada unitat de l’imperi.

 

Aquesta senyora hauria de saber què amb un govern català potent ja s’hauria dit prou a aquesta presa de pel continuada, i si no fos perquè negocien amb ells mateixos,la cosa no seria tant senzilla.  Fa molta gracia sentir quan s’arriben a acords com l’estació de la Sagrera i s’esbomben pels mitjans, quan a la realitat un acord vol dir com a mínim de dos, i en aquest cas nomes hi ha un bandol.

 

També li convindria saber que les enquestes van destapant un augment de l’independentisme en totes les capes de la societat, i què el seu projecte no aguantarà molt temps més.  Tot te un límit, i la població comença estar tip,a més què dels polítics espanyols què evidentment fan la seva feina, sinó dels nostres representants què fa temps que han perdut la credibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.